PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

nm 2015
Vebjørn Ones (Hordaland), Markus Lie (Akershus), Mats Carlsen (Oslo), Amar Merzic (Møre og Romsdal) og Øyvind Birkeli (Nordland) er godt i gang med oppgavene sine, og begynner å venne seg til arbeidsmiljøet i messehallen i Lillestrøm.

Klar, ferdig – NM!

Rørlegger-NM er i gang, og i morgen får vi storfint besøk av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen!

– Gutta er veldig godt i gang- det har selvsagt vært litt småmangler på materialer og sånn, men de har vi klart å få tak i – så nå ser det ut som det meste er på stell, sier fagsjef for Sanitærteknikk, Are Skaar Nielsen.

Han bekrefter at stemningen er god på standene, og at kandidatene nå har begynt å lande litt.

– De var jo veldig nervøse i morges, men nå tror jeg de føler at de har kontroll – sånn delvis i alle fall. De har satt deg inn i oppgaven og fått svar på det de lurer på, så da begynner det å nærme seg. Så nå er det bare å jobbe på til prøveslutt på lørdag, sier Nielsen.

10-punkts ønskeliste fra rørbransjen

Onsdag får RørNorge også besøk av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Han skal overrekkes rørbransjens 10-punkts ønskeliste til politikerne, som ble utarbeidet før årets kommunevalg.

Utdanningspolitikk og rekruttering er blant Rørentreprenørene Norges kjernesaker, og vi er glade for at Røe Isaksen vil støtte opp under dette med sitt nærvær klokka 14.00 onsdag 14. oktober.

Nielsen, som er fagansvarlig for grunnopplæringen i RørNorge, vil holde tale i forkant av overrekkelsen og ministeren vil få anledning til å treffe NM-kandidatene.

Disse fem snart ferdigutdannede rørleggerne skal gi ham et innblikk i hvilke tanker og erfaringer de sitter igjen med etter avsluttet yrkesutdanning.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler