PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

avd. oppl. konf 2015
Engasjerte og dyktige avdelingsledere, opplæringsledere og fagkonsulenter på konferanse med Rørentreprenørene Norge.

Klare for fremtidige utfordringer!

Rørentreprenørene Norges avdelinger og opplæringskontorer var samlet til konferanse på Soria Moria i Oslo onsdag 28.-torsdag 29. oktober.

Hovedtema for konferansen var at vi vil vokse oss større som organisasjon, og har trappet opp arbeidet for å få med oss enda flere seriøse rørbedrifter med på laget.

Noe av det aller viktigste i dette arbeidet er å møte medlemmene våre. Vi skal styrke båndene mellom medlemmer og organisasjon, slik at vår felles stemme og påvirkningskraft overfor egen bransje blir enda sterkere.


Fagsjef for Energi og Miljø i Rørentreprenørene Norge, Eli Heyerdahl Eide, viste til kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksens besøk hos Rørentreprenørene Norge som et eksempel på organisasjonen i offentligheten den siste tiden.

 

Direktør for Kompetanse og Utvikling i Rørentreprenørene, Oddgeir Tobiassen, viste frem webSystem-appen for første gang under konferansen, og understreket at denne både er mer brukervennlig og blir adskillig mer prisfordelaktig for Rørentreprenørenes medlemmer enn andre lignende produkter på markedet.

Rørentreprenørene Norge er stolte av å presentere denne brukervennlige appen, som vil forenkle dokumentasjonen for rørleggere i felten betraktelig.


Rørentreprenørenes direktør for kompetanse og utvikling, Oddgeir Tobiassen, demonstrerte den splitter nye webSystem-appen som snart skal lanseres. Den rykende ferske appen overbeviste konferansedeltakerne, som tror dette brukervennlige formatet vil falle i smak hos brukerne.

Markedsføring av fag og bransje

Forsamlingen fikk også et godt innblikk i markedsførings- og rekrutteringsarbeidet til ORiN og Oslos opplæringskontor, samt en oppsummering av Master til Mester.

Merete Larsen (daglig leder, ORiN) og Jens Løvås (adm. dir. Rørentreprenørene Norge - Oslo)  inspirerte med sine positive erfaringer med rekrutteringsarbeid, og avdelingene ble oppfordret til å føre Master til Mester-fakkelen videre, siden dette prosjektet ble svært vellykket og genererte mye medieoppmerksomhet.

Sist var kommunevalget en naturlig innfallsvinkel til prosjektet - nå ser vi etter nye sammenhenger å arrangere konkurranser mellom rørleggerlærlinger og relevante politikere eller profiler i.

Matnyttig bransje- og opplæringsnytt

I tillegg til å bli presentert for en rekke eksklusive tilbud innen forsikring og helse for Rørentreprenørenes medlemmer, oppsto en svært spennende debatt mellom avdelings- og opplæringslederne om utdanningsløpet til og med svenneprøven.

Rørfag har nytt design – i tillegg til ganske nylig å ha fått ny redaktør og et team engasjerte og nysgjerrige frilansere som er klare for å få frem nyheter og viktige temaer i rørbransjen i Norges største blad for rørleggere.

– Vi har et mye nærmere samarbeid mellom kommunikasjonsavdelingen og Rørfag. Vi får bedre spredning av stoffet vårt, og det er viktig for oss. Vi føler at vi har fått en veldig god kommunikasjon med bladet, sa adm. dir. i Rørentreprenørene, Tor Backe.


Hanne-Gerd Nielsen (NOKUT) forklarte viktigheten av å ha et godkjenningsorgan for fagutdanning.
 

Sverre Ivar Telnes (NHO) og Tor Backe. Telnes forklarte verdien av Rørentreprenørenes tilknytning til NHO for konferansedeltakerne.

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler