PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

mesterbrev 2015
Ti stolte rørleggere fikk torsdag overrakt hvert sitt mesterbrev av oldermann Helge Ranheim (midten) i Oslo Rørleggerlaug. FOTO: Jan Erik Røine

Magisk mesterkveld hos Oslo Rørleggerlaug

Torsdag kveld var Oslo Rørleggerlaug samlet i den legendariske laugssalen til Oslo Håndverks- og Industriforening til en høytidelig seremoni til ære for ti rørleggere som har fullført mesterbrev-utdanning.

RØRFAG: Seremonien ble ledet av Oldermann Helge Ranheim, sammen med leder for Mesterbrevnemda Aksel Hagen.

- De ferdighetene som dere har tilegnet dere, både gjennom arbeid og gjennom tilleggsutdanningen, har ført dere frem til der hvor dere står nå. Dere har klart det og dere har klart det med god margin, skrøt Hagen i sin tale til de ferske mesterne.

Oslo Rørleggerlaug bærer stolte tradisjoner og det var en ydmyk gjeng som tok imot mesterbrevet til stor av applaus fra embetsbrødrene i lauget.

- Jeg er skikkelig stolt. Det er en ære å få utdelt mesterbrevet, det har jeg ventet lenge på, forteller Sohail Shafi i GK Rør som fikk varme gratulasjoner av mester og æresmedlem i Oslo Rørleggerlaug, Bjørner Bolstad.

- Det er kjempeflott å se disse gutta her. Jeg husker godt hvordan det var å bli mester. Nå håper jeg de melder seg inn i lauget, oppfordrer Bolstad.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler