PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Medlemsfordel: Bedriftshelsetjeneste og yrkesskadeforsikring fra Matrix

Rørentreprenørene har i Samarbeid med Yrkesskadeforsikringsselskapet Matrix muligheten til å tilby en bedriftshelsetjeneste uten årlige undersøkelser av ansatte hos legen.

Majoriteten av medlemmene våre har sin Yrkesskadeforsikring via Matrix.

Dette er en økonomisk og effektiv løsning som er oversiktlig og tidsbesparende. Regelverket knyttet til BHT stiller ikke krav til årlig helseundersøkelse.  Helsesjekk av de ansatte skjer digitalt gjennom ERY (Egen Rapportert Yrkeshelse).  Dette kan spare bedriften for både tid og penger.  

Yrkeshelse AS er landsdekkende og godkjent BHT. Det er lagt stor vekt på effektivitet og tett oppfølging, både når det gjelder arbeidstakers helse og det man kan beskrive som «virksomhetens helse». Tilbudet inngår i en totalløsning der alle medlemsbedriftene i Rørentreprenørene Norge skal få gunstige fordelsavtaler utover personalforsikringer og garantier. Les mer om dette på rorforsikring.no

Som medlem av Rørentreprenørene Norge får du sannsynligvis markedets beste betingelser på bedriftshelsetjeneste.

For 675 kroner får du en bedriftshelsetjeneste skreddersydd for rørleggere. Prisen gjelder per ansatt per år og tilbys gjennom Matrix sin samarbeidspartner Yrkeshelse AS.

Har du i tillegg yrkesskadeforsikring via Matrix Insurance vil du bli belønnet med lavere premie ved inngåelse av avtale på bedriftshelsetjeneste.

Om yrkesskadeforsikring

Yrkesskadeforsikring er en lovbestemt forsikring som skal dekke tap, utgifter og eventuell erstatning i forbindelse med sykdom eller skade, påført i arbeidssammenheng.

Som eneste tilbyder i Norge inkluderer Matrix sin yrkesskadeforsikring et aktivt skadereduserende program helt kostnadsfritt. Dette gir blant annet rask bistand og oppfølging av skadelidende etter en arbeidsrelatert ulykke eller sykdom.

Les mer her:  

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler