PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

marianne w røiseland
Adm. direktør Marianne W. Røiseland er spent på historiens første digitale RørNorge-generalforsamling.

Generalforsamling 2020

Nå kan du stemme

Spørreundersøkelsen som er sendt til våre medlemmer gir mulighet til å stemme på og godkjenne saker i Generalforsamlingen.

– Dette er den første digitale generalforsamlingen i Rørentreprenørene Norges historie. Vi krysser alt vi kan krysse for at dette skal gå bra, sier administrerende direktør Marianne Wætnes Røiseland i Rørentreprenørene Norge.

Generalforsamlingen blir gjennomført i to deler. Den formelle delen gjennomføres først i form av en spørreundersøkelse. Medlemmene blir bedt om å behandle den formelle delen, godkjenning av årsberetning, regnskap og gjennomføring av valg digitalt.

– Vi er i en spesiell situasjon, men har en vanlig drift vi må holde i gang. Vi trenger noen formelle godkjenninger og håper flest mulig svarer på undersøkelsen, sier Røiseland.

Ønsker svar raskt

Medlemmene oppfordres til å svare så fort som mulig, og helst i løpet av denne uken.

– Vi gjør jo dette for første gang, og vi trenger tid for å forsikre oss om at formalitetene er på plass, før generalforsamlingsmøtet kan gjennomføres.

Onsdag 20. mai fra klokken 12.00 rigger Rørentreprenørene Norge i gang sin første digitale sending.

– Det blir litt av en ilddåp. Vi har både minister og sjeføkonom med fra live-streaming-studio i Oslo, forteller en svært spent RørNorge-leder. 

Still spørsmål til arbeidsministeren og NHOs sjeføkonom

I spørreundersøkelsen er det satt av plass til å stille spørsmål til både arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen og NHOs sjeføkonom Øystein Dørum.

– Er det noen som har kvalifikasjoner for å se inn i glasskula på arbeidsmarkedsområdet, så er det de to. Spør dem om det du lurer på eller er bekymret for. Det er også mulig å stille spørsmål direkte, men sjansen for gode svar øker hvis spørsmålet kommer i forkant, sier Røiseland.

Sendingen avsluttes med kåring av Årets lærebedrift.

Spørreskjemaet har spørsmål om styrets årsberetning, regnskap, rammebudsjett og en lovendring. Nestformann og kritiske revisorer blir foreslått gjenvalgt via dette. Det er sendt på epost til de som etter vedtektene har stemmerett på Generalforsamlingen.

Årsberetning 2019

Link til direktesending kommer senere.
 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler