PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Varmepumpekonferansen

Ønsker flere rørleggere til varmepumpekonferansen

– Hva vil påvirke varmepumpe-markedet mest framover, hva etterspør kundene og hva må vi konkret gjøre for å levere gode anlegg? Disse temaene løfter vi på årets konferanse, som Rørentreprenørene Norge er med å arrangere med Norsk varmepumpeforening.

29.-30. Mars arrangeres Varmepumpekonferansen 2017 på Fornebu.

I år som i fjor, har Rørentreprenørene Norge vært aktivt med for å skreddersy et opplegg som er relevant for rørleggerbedrifter som satser i varmemarkedet.
 
Eli Heyerdahl Eide, fagsjef for energi og miljø i Rørentreprenørene Norge, er ikke i tvil om at flere rørleggere burde ta turen til Fornebu disse dagene.
 
-  Vi har lenge ønsket at bransjen satser mer på å spisse kompetansen på varmeanlegg. Vi har ikke råd til at noen prøver og feiler her, så varmepumpekonferansen 2017 er viktig for å henge med i utviklingen, fortsetter hun.
 
Tematikk som berører krav til oppvarmingsløsninger i fremtidens bygg, og ikke minst hva som påvirker varmepumpemarkedet i Norge, mener hun er meget aktuelle for rørleggerbedrifter.
 
-  Med nye energiregler må vi i mye større grad tilpasse de anleggene vi bygger til det enkelte bygget de skal fungere i. For å kommunisere de gode løsningene til kundene, må man kunne mer enn å skru, sier hun.
 
-   Dimensjonering og argumentasjon for gode varmepumpeløsninger tror vi vil være avgjørende for å kapre varmekunder fremover, utdyper Eide.

Mye å hente på varmepumpekonferansen

Elektropluss er ett av flere rørleggerfirmaer som satser hardt i varmemarkedet. De er ikke i tvil om at konferansen er relevant for rørleggere som driver med eller vurderer å starte med varmepumpeinstallasjon.
 
-  Vi synes det er viktig å delta fordi det er et samlingspunkt for bransjen, man får mye nyttig informasjon, samtidig som man treffer mange med felles mål og ideer. Rørleggere som har reelle planer om å virkelig satse innenfor fornybar energi har absolutt noe å hente på denne konferansen, sier Halvor Lankaas som er Daglig leder i firmaet.

Forplikter å være profesjonell leverandør

Dette er Heyerdahl Eide helt enig i. Hun mener at første bud for å være en seriøs leverandør av varmepumpeløsninger er å holde seg oppdatert, og håper å hilse på mange av våre medlemsbedrifter på konferansen i slutten av mars.
 
Det gjør også Rolf Iver Mytting Hagemoen, som er leder i Norsk Varmepumpeforening.
-  Vi håper på rørleggerrekord under konferansen i år, forteller han.

Praktisk informasjon og påmelding

For mer informasjon om konferansen og påmelding se varmepumpekonferansen.no.
 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler