PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Den ferske boken i sanitærteknikk.
Den ferske boken i sanitærteknikk som kurset baseres på.

Oppdatert i sanitærteknikk?

Rørentreprenørene Norge tilbyr i samarbeid med NEMITEK et helt ferskt kurs i sanitærteknikk, med rabattert pris for våre medlemmer. Det tilbys på steder over hele landet.

– Sanitærteknikk står helt sentralt i rørleggerfaget. Likevel har det lenge manglet oppdaterte lærebøker innen emnet. Derfor er vi glade for å kunne tilby et kurs basert på den nye læreboken «Sanitærteknikk», sier Oddgeir Tobiassen som er direktør kompetanse og utvikling i Rørentreprenørene Norge.

Sanitærteknikk skal kunne fungere som en komplett lærebok i sanitærfaget for teknisk fagskole, ingeniørutdanning (bachelor) og sivilingeniørutdanningen (Master). I tillegg skal den fungere som et oppslagsverk for entreprenører, rådgivende ingeniører og alle andre som jobber med prosjektering og drift av sanitæranlegg. Boken er skrevet av Ole Larmerud, Bjørn Grimsrud og David Zijdemans.

– Vi vil gjerne nå ut til så mange som mulig med god fagkunnskap, og har et kurs denne høsten som er aktuell for veldig mange rørleggere. Vi vil gjerne tilby alle rørleggere i Rørentreprenørene Norge den samme prisen på disse kursene som vi gir våre egne medlemmer. Skriv "RØRNORGE" i kommentarfeltet ved påmelding, så ordner vi resten, sier fagkoordinator Johanna Olsen i NEMITEK.

Kurset vil gi en innføring i bokens innhold og omfang, samt et dypdykk i noen utvalgte emner. Kurset tilbys på ulike steder over hele landet.

Her finner du en oversikt over kurssteder og -innhold.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler