PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Passivhus? Myter, forskning og fakta

Lavenergiprogrammet inviterer til frokostmøte om passivhus hos BNL 19. november. RørNorge anbefaler våre medlemmer som jobber med varmeanlegg om å få dette med seg

I jobben med å fortsatt bygge varmeanlegg i bygg som har mindre behov for oppvarming, må vi vite mest mulig om hvordan de tette og godt isolerte husene fungerer i praksis.

Det er mennesker som bor i disse husene, og mennesker vil ha god komfort, i tillegg til lave strømregninger i all fremtid.

For at en rørleggerbedrift skal kunne snakke med troverdighet til en huseier som bør vurdere varmeanlegg i boligen sin må også rørleggeren forstå hva slags hus som skal bygges og hva han faktisk bør sette inn av rør i bygget.

Suksesskriteriet for å selge gode varmeanlegg i fremtiden er kompetanse og kunnskap – også om de faktorer som påvirker valg av oppvarmingssystem i en bolig.

Kunnskap er makt! Her kan man få litt påfyll om passivhus og fakta som man kan bruke videre.

Her kan du melde deg på kurset

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler