PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

RørNorge Ingeborg
Påtroppende adm.dir i Rørentreprenørene Norge, Marianne Røiseland, sammen med avtroppende Tor Backe. Leder av Ingeborg-nettverkets partnerprogram, Line Ekroll Dyb til høyre.

Rørentreprenørene Norge, ny gullpartner i Ingeborg-nettverket

- Rørentreprenørene Norge ønsker å fremme økt mangfold i rørbransjen, fordi det viser seg å være positivt for blant annet arbeidsmiljøet i bedriftene våre. Vårt partnerskap med INGEBORG er et naturlig ledd i vårt arbeid for økt rekruttering til rørleggerfaget, sier administrerende direktør i Rørentreprenørene Norge, Marianne Røiseland.

Ingeborg-nettverket samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold, og som ønsker å inspirere og styrke kvinners posisjon i rørbransjen. Målet er bedre kjønnsbalanse.

En normalisering av kvinners tilstedeværelse på alle nivå i bransjen vil føre til bedre løsninger og en bedre fremtid for bedrifter og samfunn.

Ingeborg-partnere skal fremme gode rollemodeller og mangfold, leder an i et viktig samfunnsspørsmål og er synlige i debatten.
- Norge trenger 6-700 nye lærlinger hvert år de neste årene, samtidig blir ungdomskullene mindre. I en sånn situasjon er det usedvanlig dumt ikke å søke etter gode håndverkere blant begge kjønn, sier Marianne Røiseland.
- Vi er stolte over å få være med som partner av INGEBORG og ser frem til et spennende samarbeid fremover, slår hun fast.

Lurer du på hva det innebærer å være Ingeborg-partner? Les mer om dette her.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler