PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

eli h eide
Fagsjef energi og miljø Eli Heyerdahl Eide skal, sammen med en rekke samarbeidende bransjeforeninger holdt innlegg under høringen på Stortinget torsdag.

RørNorge i åpen høring på Stortinget

– Fremtiden er vannbåren, understreket RørNorges fagsjef overfor Kommunal- og forvaltningskomiteen.

RØRFAG: Torsdag holdt Kommunal- og forvaltningskomiteen åpen høring på Stortinget i forbindelse med representantforslaget fra stortingsrepresentantene Ola Elvestuen, Heikki Eidsvoll Holmås, Karin Andersen og André N. Skjelstad om å beholde strenge miljøkrav til oppvarming i ny byggeforskrift (TEK 15).

Rørentreprenørene Norges 650 medlemsbedrifter var representert under høringen hvor fagsjef energi og miljø Eli Heyerdahl Eide, sammen med en rekke samarbeidende bransjeforeninger holdt innlegg under høringen.

I sitt innlegg støttet Heyerdahl Eide forslaget Venstre og SV har lagt frem (DOK8) om å gå tilbake til 500 m2 som skille mellom ulike energiforsyningskrav og viderefører reguleringen av elektrisitet til direkte varmeformål på henholdsvis 40 og 60 prosent.

– I vår bransje så er det fortsatt vannbåren varme som gjelder. Dette er kjempebillig og varer bortimot evig, sa Heyerdahl Eide og holdt opp to PEX-rør foran forsamlingen.

– Hvis energireglene som de står blir vedtatt vil vi miste masse kompetanse og erfaring som vi har bygget opp over lang tid. Mange politikere er ikke klar over konsekvensene av det nye regelverket.

Saken oppdateres.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler