PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Administrerende direktør i Rørentreprenørene Norge Marianne W. Røiseland
Direktør i Rørentreprenørene Norge Marianne W. Røiseland

– Smittevern er alt

Privatpersoner har stolt på håndverkeren i sommer og flere har fått utført jobber. NHOs medlemsundersøkelse viser at resultatet er bedre enn fryktet, men skyene er fortsatt mørke og truende.

– Smittevern betyr alt i tiden fremover. Undersøkelsesresultatene viser at medlemmene våre har vært flinke til å gjøre gode tiltak, og vi må fortsette på den måten for å holde koken i tiden fremover, sier administrerende direktør Marianne W. Røiseland i Rørentreprenørene Norge (RørNorge).

Medlemmenes resultater og oppfattelse av nåværende situasjon er stabil, sett i forhold til juni. På ett punkt er variasjonen større enn på andre punkter – nesten 20 prosent færre melder forsinkelser eller kanselleringer i august enn i juni.

Les også: RørNorge tilbyr gratis smittevernkurs

– Mandag 17. august passerte vi 10.000 registrerte smittede i Norge. Vi har vært gode på å beskytte oss selv og andre, men vi ser i disse dager hvor lite som skal til før trenden snur. Korona er en usynlig fiende vi må regne med å passe oss for i mange måneder fremover, sier Røiseland.

Oppfordrer til å svare

65 medlemsbedrifter i RørNorge har svart på undersøkelsen utsendt av NHO. For å få enda klarere statistikker over hvordan koronapandemien påvirker oss, oppfordrer vi alle våre medlemsbedrifter om å sette av litt tid til denne undersøkelsen.

Slike svar er med på å gi oss ekstra grunnlag når vi skal kjempe frem rørbransjens saker til myndigheter og det offentlige.

Her kan du se alle spørsmål med svar fra våre medlemsbedrifter 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler