PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

årets lærebedrift 2020
Illustrasjonsfoto: Rørentreprenørene Norge/Ilja Hendel

Tips oss om Årets lærebedrift!

Hvem synes du fortjener å bli årets lærebedrift? Vi tar imot forslag og gleder oss til å høre om rørbransjens flotte mentorer for morgendagens rørleggere.

– Omtrent alle våre medlemsbedrifter har egne lærlinger og gjør en formidabel innsats for at de skal bli gode rørleggere. Her utvikles og videreføres uvurderlig yrkeskompetanse som samfunnet vårt avhenger av, sier administrerende direktør i Rørentreprenørene Norge, Marianne W. Røiseland.

Hun legger til at å løfte frem én av dem gir læring og motivasjon til alle. Derfor er det en stor glede å utnevne den beste av de beste lærebedriftene blant våre medlemsbedrifter på RørNorges generalforsamling i mai.

Les også: Telerør er årets lærebedrift 2019

Norges beste

Kjenner du til en drivende dyktig lærebedrift som fortjener mer enn en klapp på skulderen? Er du kanskje lærling i Norges beste lærebedrift? Da vil Rørentreprenørene Norge høre fra deg!

Send en e-post med en kort begrunnelse til firmapost@rornorge.no så snart som mulig. Utvalgte nominerte vil bli presentert løpende på rørnorge.no og i relevant fagpresse.

En jury bestående av representanter fra Rørentreprenørene Norges styre og administrasjon vil kåre rørbransjens beste lærebedrift 2020. prisen blir delt ut på Generalforsamlingen på Gardermoen 19.-20. mai.

Kriterier

Prisen kan deles ut til godkjente lærebedrifter som er Rørentreprenørene Norge-medlemmer og som har hatt lærling(er) det siste kalenderåret.

– Vi kommer til å legge vekt på bedriftens vilje til å ta inn lærlinger, fokus på faglig utvikling, kvalitet og læremiljø, sier Røiseland.

Både nye og etablerte lærebedrifter kan nomineres.
 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler