PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Triton fullfører oppkjøpet av Imtech Nordic

Triton Fonder har fullført oppkjøpet av Imtech Nordic med 4.000 ansatte i Sverige og 1.400 ansatte i Norge og Finland. Oppkjøpet inkluderer virksomhetsområdene, varme og sanitær, ventilasjon og elektro.

Triton fondet IV har kjøpt samtlige aksjer fra Waterval BV. Partene er enige om ikke å informere om kjøpesummen. Nytt styre er utnevnt, og Mats Jönsson blir den nye CEO i Imtech Nordic, skriver partene i en pressemelding. Mats tiltrer stillingen umiddelbart. 

– Vår ambisjon er å skape stabilitet samt støtte ledelsen og ansatte i Imtech Nordic ved å investere i selskapets vekst og utvikling. Vi vil bidra med vår strategiske innsikt og kunnskap både fra tjenestesektoren og fra operativ styring. Vi ser frem til å jobbe med ledelsen og det nye styret i byggingen av et sterkere selskap, sier Peder Prahl, direktør i Triton Fonder.

Det nye styret i Imtech Nordic AB består av Lars-Ove Håkansson (leder), Carl Johan Falkenberg (styremedlem) og Young Kim (styremedlem). Mats Jönsson tiltrer som konsernsjef (CEO) i Imtech Nordic med umiddelbar virkning. Mats er tidligere konsernsjef i Coor Service Management, og har mange års erfaring fra ledende stillinger i Skanska.

– Jeg er både beæret og glad for tilliten med å få lede et så spennende og kunnskapsrikt selskap. Det er med stolthet jeg ser frem til å bli en del av Imtech Nordic. Den første tiden vil jeg bruke til å bli kjent med selskapet og de ansatte, for så å jobbe sammen med selskapets ledelse med å forme veien videre. Jeg vil også benytte anledningen til å takke Håkan Kirstein som, i rollen som midlertidig CEO, bidro til at selskapet har holdt en stabil kurs i en turbulent periode, sier Mats Jönsson, administrerende direktør i Imtech Nordic.

– Mitt oppdrag som midlertidig konsernsjef i Imtech Nordic har vart 17 måneder. Det er lengre enn hva som ble avtalt fra begynnelsen, og jeg har nå besluttet ikke å forlenge min kontrakt. Det har vært en spennende og lærerik tid i en, for meg, ny virksomhet. Med den turbulens som har vært, er jeg glad for at alle dedikerte ansatte nå har en stabil eier i Triton og en meget erfaren og kompetent CEO. Det er store muligheter for fortsatt suksess i virksomheten, og det føles ekstra godt å levere stafettpinnen til Mats, sier Håkan Kirstein.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler