PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

rørnorges administrasjon
Rørentreprenørene Norge ønsker alle en skikkelig god sommer! Vi er tilbake med nyoppladde batterier i august, klar til å ta fatt på høstens utfordringer.

Vi tar ferie!

Sommerferien er i gang for mange av dere, og RørNorge går nå inn fem uker med feriemodus.

Fra 29. juni til og med 31. juli er bemanningen på kontoret enten lav eller fraværende, men våre medlemmer kan finne svar på mye i Arbinn.

Vi sjekker epostene våre sporadisk, og det er ikke sikkert din henvendelse kan svares umiddelbart av rett person. Men vi gjør så godt vi kan, og i august er vi tilbake fulle av innsatsvilje og serviceinnstilling.

Ett av våre største ønsker for høsten er at alle rørleggerspirer som skal ut i lære får læreplass. Vi oppfordrer alle våre medlemsbedrifter til å vurdere å ta inn en eller flere lærlinger, hvis dere ikke allerede har gjort det.

Dette kan kanskje være noe å tenke litt på i ferien?

Sammen med blant annet Worldskills har vi vært med på å utforme en kampanje for nettopp å motivere flest mulig til å bli lærebedrift. På denne siden kan du lese mer om opplegget, og registrere deg som lærebedrift og læreplassjeger.

Vi ønsker alle våre medlemmer en strålende god sommer!

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler