PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Om oss

Rørentreprenørene Telemark holder til på Klosterøya næringspark i Skien.

I 1991 besluttet  da NRL `s Hovedkontor å modernisere organisasjonsstrukturen ved etablering av profilerte NRL avdelinger, som organiserte foretakene, og ikke personlige medlemmer. pr.mars 2015 er navnet Røretreprenørene Norge.

Rørentreprenørene Telemark har pr. janaur 2018, 36 medlemsbedrifter fordelt på store og små foretak. Hovedtyngden av bedriftene ligger innenfor VVS-området: Varme – Ventilasjon – Sanitær. Hovedtungden av våre medlemsbedrifter er også godkjente lærebedrifter. 

Rørentreprenørene Opplæringskontor Telemark har pr. 31.desmeber 2018: 60 lærekontrakter, som er fordelt på våre medlemsbedrifter i Telemark. 

I menyen til venstre på siden ”Rørentreprenørene Telemark ” vil du finne en oversikt over ansatte, hvor vi holder til, og ikke minst våre medlemsbedrifter.

Ønsker du å benytte en medlemsbedrift, klikker du på medlemsbedrifter, og finner din nærmeste rørleggerbedrift.

Rørentreprenørene Telemark er knyttet til Rørentreprenørenes Felleskontor som har arbeidsgiveransvaret for de ansatte i avdelingen.

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler