PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Nyttige endringer i SAK og TEK?

  Flere medlemmer har "over natten" mistet tiltaksklasser ved fornyelse av sentral godkjenning og mange forstår ikke forholdet mellom forskrift og veiledning rundt de nye energiforskriftene
 • Seriøsitet må være en selvfølge

  I sitt blogginnlegg publisert i blant annet Rørfag, kritiserer Knut Olav Knudsen bransjen basert på en enkeltsak. Skal vi klare å ta utfordringene i bransjen seriøst, bør vi heller løfte det opp på et høyere nivå og jobbe sammen for å sikre seriøsitet på tvers av fagfelt.
 • Yrkesfag - bare sorgen?

  De siste månedene har Rørentreprenørene Norge observert en positiv utvikling i myndighetenes vilje til å tilpasse fagutdanningen til bransjens behov. Samtidig ser vi at det er de negative stemmene som tar plass i samfunnsdebatten. Dette må vi gjøre noe med!
 • 40 prosent er lite ambisiøst

  Rørentreprenørene Norge berømmer Statsbygg for å sette fokus på fagkompetanse på byggeplassen, men mener at kravet på 40 prosent faglærte er for lite ambisiøst.
 • Rørbransjens ønskeliste for fagutdanningen

  I forbindelse med årets kommunevalg har Rørentreprenørene Norge satt fokus på fagutdanningen gjennom prosjektet "Master til mester". Vi har utviklet en liste med 10 punkter som oppsummerer hva rørbransjens selv mener vil bidra til en forbedret rørleggerutdanning. Sammen med flere kje...
 • Ønsker eget Vg2 for rørleggerfaget

  Rørentreprenørene Norge mener det er udiskutabelt behov for et eget Vg2 i rørleggerutdanningen. Allerede i 2010 sendte vi en søknad til Kunnskapsdepartementet som ble avslått. Fem år senere har bransjen fortsatt et sterkt ønske og et stort behov for et alternativ til dagens Vg2 KEM. Rørentrepren...
 • Rørentreprenørene Norge mener

  Forslag til nye energiregler – to skritt tilbake? På bakgrunn av DiBKs forslag til nye energiregler i teknisk forskrift som ble sendt ut på høring den 16. februar 2015, kan man stille seg spørsmålet om hvilke formål de nye energiregler skal fremme.
Viser fra 21 til 27 av totalt 27 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler