PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

 • Offentlige sikkerhetskrav – gjelder alltid

  Jusskommentaren:

  Når rørleggeren skal utføre arbeid for kunder, stiller også det offentlige krav til hvordan oppdraget skal utføres. Selve avtalen med forbrukerkunden må selvsagt oppfylles, men i tillegg stiller det offentlige spesifikke krav til hvordan tjenesten skal utføres.
 • Til brukere av webSystemet/RørWeb

  Ved årsskiftet overtok Cordel Norge AS ansvaret for utvikling og vedlikehold av RørWeb. I den forbindelse er det lagt en plan for å sikre en god og langsiktig løsning for brukerne av RørWeb og webSystemet.
 • Halv pris for nye medlemmer

  Jo flere vi er, desto sterkere blir vi, er tanken når Rørentreprenørene Norge går inn i nytt år.
 • Lovendringer om varsling

  Jusskommentaren:

  Fra 1. januar 2020 trer endringer i Arbeidsmiljøloven kapittel 2 A om varsling i kraft. Blant annet omfattes nye typer personer.
 • Tre nye rabattavtaler

  I løpet av desember har Rørentreprenørene Norge og Fordelstorget inngått avtale med tre nye leverandører om førstehjelp, sporing av utstyr og bilkjøp-/leasing.
 • Drahjelp for ferske bedrifter

  Bedrifter i oppstartsfasen kan nå bli medlem i Rørentreprenørene Norge gjennom NHO Gründer. De får da for et beskjedent beløp solid støtte både med bedriftsledelse og det rørfaglige.
 • Kurs i arbeidsrett

  BNL inviterer små og store bedrifter i byggenæringen til kurs i arbeidsrett på Gol i Hallingdal 21. januar.
 • Nyttig for arbeidsgivere

  Som medlem av Rørentreprenørene Norge og NHO får du tilgang til en digital arbeidsgiverportal. Her finner man mye nyttig og viktig informasjon om arbeidsrett og tariff.
 • Følg innleie-reglene!

  Den beste måten å hindre innstramminger i reglene for innleie av arbeidskraft, er å følge dem. BNL tilbyr tariffkurs 12. desember.
 • Vil du øke din kompetanse som bas?

  Rørentreprenørene Norge tilbyr nytt kurs i januar for dem som skal ha lederansvar som bas på byggeplassen. Påmeldingsfrist 19. desember.
 • Signerer for sunne bygg og gode prosesser

  – Vi har krysset av på at vi vil bidra til en kompetent næring og på at vi er nysgjerrige og åpne for endringer i den, sier Marianne W. Røiseland.
 • Bli mester med medlemsrabatt!

  Er du eller noen av dine medarbeidere klar for mer ansvar og større oppgaver? Da kan du som medlem i Rørentreprenørene Norge starte på mesterutdanning i januar – med rabatt.
 • Reiser landet rundt med juss-råd

  Startskuddet for rekken av halvdagsseminarer om kontrakt og prosjektgjennomføring gikk den 14. november i Trondheim. Det neste halvåret skal byer over hele landet besøkes.
 • Nei – det er ingen snarvei til mesterbrev

  Mange av Rørentreprenørene Norges medlemmer har blitt kontaktet av en aktør i konsulentbransjen som tilbyr hjelp til søknad om mesterbrev på bakgrunn av realkompetanse. Dette er i virkeligheten svært urealistisk for de fleste.
 • Ringte advokaten uten at det kostet ekstra

  Har du noen ganger tenkt at det kunne vært lurt å forhørt deg med en advokat for å finne ut hvor sterkt bedriften din står mot krav fra f.eks hovedleverandøren? Øyvind Syvertsen (Holtefjell VVS) har advokatforsikring gjennom Rørentreprenørene Norge og kunne dermed gjøre nettopp det. Uten å betale...
 • Ringte advokaten uten at det kostet ekstra

  Har du noen ganger tenkt at det kunne vært lurt å forhørt deg med en advokat for å finne ut hvor sterkt bedriften din står mot krav fra f.eks hovedleverandøren? Øyvind Syvertsen (Holtefjell VVS) har advokatforsikring gjennom Rørentreprenørene Norge og kunne dermed gjøre nettopp det. Uten å betale...
 • Krav til kvalitetssikring og tilsyn fra myndighetene

  Mange av Rørentreprenørene Norges medlemsforetak har i det siste fått varsel om tilsyn, enten fra DiBK eller kommunen. Dette må du forberede deg på om det gjelder din bedrift.
 • Bransjeanalyse 2016

  For å kartlegge de utfordringene rørleggerbransjen står overfor i fremtiden, har Rørentreprenørene Norge i samarbeid med Varde Hartmark produsert en bransjeanalyse med oppdaterte tall og analyser av VVS-markedet.
 • Medlemsfordel: Bedriftshelsetjeneste og yrkesskadeforsikring fra Matrix

  Rørentreprenørene har i Samarbeid med Yrkesskadeforsikringsselskapet Matrix muligheten til å tilby en bedriftshelsetjeneste uten årlige undersøkelser av ansatte hos legen.
 • Forsvarlige lønnsforhandlinger i bedriftene

  Rørentreprenørene Norge innhenter hvert år lønnsstatistikk fra medlemsbedriftene. - Årets lønnsforhandlinger er moderate, men forsvarlige i følge Rørentreprenørene Norge.
Viser fra 1 til 20 av totalt 26 artikler

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler