PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Velkommen til Rørentreprenørene Norge!

Organisasjonen inviterer til en aktiv høst. Ta en titt i vår Aktivitetskalender for oversikt over arrangementer i ditt område.

Har du spørsmål, kontakt oss gjerne direkte eller via sentralbordet på telefon 23 08 76 50.

 • Sier nei til utleiebedrifter som lærebedrifter

  BNL har blitt kjent med at bedrifter som driver med utleie av arbeidskraft har søkt om å bli lærebedrifter. I et brev sendt Kunnskapsdepartementet 11.12.18 skriver BNL på vegne av hele byggenæringen at dette vil være i strid med Opplæringsloven og svært uheldig for fremtidig rekruttering til næri...
  12.12.2018 Tirill Ilebekk Hansen
 • Bonuspoeng og personalrabatter - hva må arbeidsgiver gjøre nå?

  Fra 1. januar 2019 gjelder nye regler om naturalytelser og skatt. Blant annet må arbeidsgiver heretter innrapportere fordeler som arbeidstaker tidligere har tatt ansvar for selv.
  29.11.2018 Tirill Ilebekk Hansen
 • Kampanjepris på nettkurs i november og desember

  Gjennom RørNorges nettskole tilbys alle medlemmer kampanjepris på kursene "Arbeid i høyden" og "Førstehjelp". Du kan velge mellom å laste ned en enkel kurslisens eller kjøpe en frilisens som gir ubegrenset bruk av kurset for din bedrift i 12 måneder.
  27.11.2018 Tirill Ilebekk Hansen
 • Konflikter i byggenæringen: arbeidet fortsetter

  Det er i høst gjennomført fire workshops i hhv. Tromsø, Trondheim, Stavanger og Oslo hvor total- og underentreprenører har møttes. Målet har vært å i fellesskap finne nøkkelen til å redusere antall konflikter i byggeprosjekter og dermed øke effektivitet og kvalitet. Nå samles alle innspillene i e...
  22.11.2018 Tirill Ilebekk Hansen
 • Solid start for Bli rørlegger!

  6 uker fra kampanjestart kan vi notere oss mer enn 370 000 visninger av de 6 Youtube-episodene, og en formidabel økning besøkende til nettsidene. - En meget lovende start, sier prosjektleder Tirill Ilebekk Hansen i Rørentreprenørene Norge. Planleggingen av 2019 er allerede i gang.
  20.11.2018 Tirill Ilebekk Hansen
 • Matrix

 • HELP

 • Gjensidige

 • Rørfag

 • Kontroll og fast ansatte, ja takk!

  - Alle har vel hørt om den voldsomme og økende arbeidslivskriminaliteten. Bildet er tegnet svart. I svarte bilder forsvinner detaljer og nyanser, skriver administrerende direktør Marianne Røiseland i denne kommentaren om innleie og Oslo-modellen.

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler