PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

E-læring

Rørentreprenørene Norge (tidl. NRL) har utviklet eget nettbasert opplæringsprogram for rørleggerbransjen. Opplæringsprogrammet er nå tilgjengelig i tre versjoner og bidrar til likt utdanningstilbud over hele landet. Mange av våre medlemsbedrifter har glede av å bruke e-læringsmateriellet til oppfrisking og videreutdanning internt.

E-læring for bedrift
Mange bedrifter har glede av å bruke e-læringsmateriellet til oppfrisking og videreutdanning internt i bedriften. Logg deg inn og få tilgang til nettbutikk hvor du kan kjøpe kursene til medlemspris.  Velg menypunktet "Verktøy" for å finne direktelink til nettbutikken.

Fullversjonen
Dekker fagteori frem til svenneprøven og brukes av lærlinger som supplement for tilleggsteorien. Programmet er også et utmerket verktøy for NRLs medlemsbedrifter som ønsker oppfriskning av kunnskaper for sine ansatte. 

Skoleversjon for videregående skole
Skoleversjonen er beregnet for elever som er interessert i å fordype seg i rørleggerfaget. Versjonen er også et unikt hjelpeverktøy for de skoler som ikke har lærekrefter og fagkompetanse innenfor faget.

Informasjon om rørleggerfaget
Denne versjonen er beregnet for elever i ungdomsskolen som skal fordype seg i enkelte fag. I tillegg får du også informasjon om utdanningsveier- og yrkesmuligheter i rørbransjen.
Trykk her for å starte informasjonen!

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler