PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbakestille: Hold Ctrl-tasten nede (Cmd for Mac). Trykk 0 (tallet null).

Hvorfor bli medlem i Rørentreprenørene Norge?

En av de viktigste årsakene til å søke medlemskap i Rørentreprenørene Norge er at man som medlem blir en del av et bransjefellesskap. En sterk bransjeforening har stor påvirkningskraft og fungerer som et troverdig talerør overfor myndigheter, politikere, oppdragsgivere og kunder.

Rørentreprenørene Norge jobber kontinuerlig for bransjens beste på flere områder. I all hovedsak omfatter disse næringspolitikk, arbeidsgiverforhold og kompetanse.

Vi jobber for å sikre våre medlemsbedrifter gode rammevilkår, og som medlem får man også tilgang på en rekke firmaverktøy og medlemsservice som omfatter rådgivning om arbeidsgiveransvar, tvister, kontraktsforståelse og tekniske og juridiske spørsmål.

Vi prioriterer tilgjengelighet overfor våre medlemmer med 15 lokalavdelinger som bidrar til god kontakt med og mellom medlemmer og regionale myndigheter.

 

Rørentreprenørene Norge
Vi er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse.

Besøksadresse
Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo

Postadresse
Postboks 5480, Majorstuen, 0305 Oslo

Telefon: 23 08 76 50

E-post: firmapost@rornorge.no

Org.nummer: 960 951 581

Personvern og informasjonskapsler