-
Vannskader
Mange kostbare vannskader skyldes manglende vedlikehold eller elde og slitasje. Både du og rørleggeren kan ta relativt enkle grep for å redusere risikoen for vannskader i din bolig. Her finner du konkrete råd.
-
Hvorfor vil ikke rørleggeren montere produkter jeg har kjøpt selv?
Mange irriterer seg når rørleggeren sier nei til å montere produkter de har gått til innkjøp av selv. Det være seg rørdeler, blandebatteri eller en steamdusj, men det finnes faktisk en rekke gode grunner til at rørleggeren sier nei..
-
Slik bør du vedlikeholde varmepumpen
En varmepumpe trenger generelt sett lite vedlikehold sammenlignet med andre oppvarmingsanlegg. Uansett varmepumpetype bør du lese bruksanvisningen grundig, og følge de rådene rørleggeren gir deg.
-
Hvordan virker en varmepumpe?
Varmepumper brukes til oppvarming av vann og bygninger. En varmepumpe utnytter energien i varmekilder. De varmegivende kildene kan være luft, jord, sjø, grunnvann og fjell.
-
Godt inneklima
Inneklima handler om mer enn god ventilasjon. Blant annet er godt vedlikehold av installasjoner på bad og vaskerom viktig for at det ikke skal utvikle seg fukt og råte i huset.
-
Kjøkken
En rekke nyvinninger på kjøkkenfronten krever ekstra tilsyn for å unngå vannskader. Her finner du råd om regelverk, vannskadesikkerhet og hvordan du best tar vare på kjøkkeninstallasjonene dine.
-
På tide å pusse opp badet?
Et bad som er i dårlig stand kan bli en dyr affære grunnet lekkasje og fuktskader. Lurer du på om badet holder enda litt lenger, eller om du må gå i gang med å pusse opp badet?
-
Materialvalg til badet
Det finnes mange eksempler på upraktiske løsninger for badet. Parkett på gulvet er en av dem. Å integrere badet i soverommet eller i stua er heller ikke så lurt på grunn av fuktighet.